„Innováció a hagyományok szerint” – a természetes és élvezetes táplálkozás globális inspirációs ötletgazdájaként, nap mint nap innovatív megoldásokkal járulunk hozzá a jelenlegi és jövőbeli élelmiszerkoncepcióknak az ügyfeleinkkel együtt történő aktív megtervezéséhez. Cégünk 1893-as alapítása óta a jövőbe mutató ötletek kidolgozása és megvalósítása tett minket azzá, amit mára elértünk.
Remek ötletek
már a kezdetektől
A mai cég alapkövének letételével Franz Zentis forradalmasította a sütési termékek piacát. Aszalt sárgabarackot kevert össze a régióból származó cukorral, és elkészítette a FAMOS nevű sütő lekvárt: A legfinomabb szirup nélküli baracklekvárt.
A Zentis továbbra is fáradhatatlanul kutat további innovációk után. Aztán az 1960-as évek közepén megtörtént a döntő lépés az ipari üzletágban. A Zentis jóvoltából lényegesen gyümölcsösebb és mindenekelőtt változatosabb a joghurt és a túró kínálata a hűtőpolcokon. A Zentis gyümölcskészítményeivel meggyőzi a tejipart. Egy gyümölcsöző sikertörténet veszi kezdetét.
Új impulzusok
– a házi készítésűtől az ország specifikusig
Ezt az innovatív erőt a mai napig megőriztük: A magasan képzett és motivált fejlesztői csapatok a legjobb tudásukat adják, amikor innovatív készítményeket vagy töltelékeket fejlesztenek ki a modern élelmiszerkoncepciók következő generációjához. Csak az aacheni telephelyen több mint 50 kutató-fejlesztési szakember dolgozik innovatív termékkoncepciókon az ötlettől a piacra kész állapotig.
Az országspecifikus fejlesztések a Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban és az USA-ban található gyártó létesítményeinkkel és fejlesztési részlegeinkkel szoros együttműködésben valósulnak meg. A helyi piaci ismeretek és a legújabb nemzetközi trendek egyaránt befolynak a fejlesztésbe.
Egy központi, globális innovációs menedzsment 2020 óta támogatja az összes részleget. Ez katalizátorként szolgál a Zentis csoport összes innovációjához.
Innovatív partnerként szeretünk új dimenziókban gondolkodni. Igazodunk a piac igényeihez és B2B ügyfeleink speciális igényeihez. Így számos fejlesztésünk sikeresen megállta helyét a piacon, és mára megszilárdította a helyét:
Innovációs lista:
-
Tejtermékek (ropogós töltelékek, nélkülözhetetlen klasszikus "stracciatella joghurt" a hűtőpolcon)
-
Ropogós gabonafélék (csokoládéval bevont ropogós gabonamag közvetlenül hozzákeverve a joghurtos keverékhez)
-
Növényi anyagok (izgalmas ízek és funkcionális hozzáadott érték)
-
Ultra-tiszta címke (minden adalékanyagtól mentes, tisztán gyümölcs tartalmú gyümölcskészítmények)
-
Fenntartható, klímasemleges gyümölcskészítmények (kompenzációs projekteken keresztül)
-
Megoldások a cukor csökkentésére vagy elkerülésére (teakivonatok használata stb.)
-
UHT (nagyobb választék pH-érzékeny termékekhez, változatos textúrák a finomtól a darabosig, a ropogóstól a szájban olvadóig)
Megtaláljuk az Önnek megfelelő technikai megoldást
Ha új termékek gyártási folyamatba való integrálásáról vagy gyártási és feldolgozási módszerek fejlesztéséről van szó, számíthat ránk. Elhivatott, magasan képzett élelmiszer-technológusok és szükség esetén tapasztalt folyamatmérnökök csapatai állnak az Ön rendelkezésére minden műszaki kérdésben. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindig találunk megoldást: Az Ön számára megfelelő megoldást.
Kapcsolat
Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.
Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.
Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.
Az Ön útja hozzánk:
Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178
Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234
E-mail: zentishu@zentis.hu