A vanília, a csokoládé, a toffee vagy a sózott karamell töltelék testes ízével és sima állagával ideális választás számos sütött készítmény finomításához.
Meleg ízvilágú töltelékek
Így a sütés öröm lesz!
Termékportfólió:
-
Finom krémes, vízalapú töltelékek
-
Klasszikus vanília, csokoládé, karamell vagy divatos, alkohol alapú és innovatív ízek
-
Ideális funkcionalitás, feldolgozás és stabilitás
-
Alkalmazás sütés előtt vagy után
-
Közvetlenül a mélyhűtőből
Alkalmazás előnyei:
-
Korlátlan ízváltozatosság kreatív kombinációkkal
-
A termék élvezetes megjelenése
-
Finom-krémes ízérzés
-
Tartósítószerek hozzáadása nélkül
-
Stabil, homogén konzisztencia az eltarthatósági időn belül
Alkalmazások:
Ipari és kisüzemi pékáruk:
-
Berliner, fánkok, muffinok
-
Croissant és sütemények
-
Briós, kevert tészta
-
Fánkok és csók formázatú sütemények
Az Ön előnyei:
-
· Több mint 50 év szakértelem és tapasztalat
-
· A legmagasabb szintű minőségi szabványok
-
· Gyors, személyre szabott fejlesztés
-
Támogatás az alkalmazások teszteléséhez az ügyfelek számára
Legjobban eladott termékek és újdonságok:
-
Vanília
-
Csokoládé
-
Karamell
-
Mandula
-
Csokoládé mogyoró
Csomagolások:
Használja ki „több” tudásunkat.
Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.
Kapcsolat
Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.
Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.
Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.
Az Ön útja hozzánk:
Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178
Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234
E-mail: zentishu@zentis.hu