Egyre népszerűbbek a ropogós betétekkel rendelkező alternatív tejtermékek. Különösen a kontrasztos ropogós és a krémes érzetű tej alapú alternatív termékek biztosítják a változatos ízélményt.
Tejtermék reszelékek készítmény
... természetesen ropogós!
Termékportfólió:
-
Sötét csokoládé reszelék
-
Eszpresszó reszelék
-
Kombinációk gyümölcsökkel, meleg ízekkel vagy gabona- és diófélékkel, és magokkal együtt is lehetséges
Alkalmazás előnyei:
-
Ízre és megjelenésre is élvezetes
-
A végtermékben is ropogós és stabil marad
-
Különleges követelmények is lehetségesek, mint például laktózmentes, UHT, Rainforest Alliance 2020, Fairtrade és bio
-
Vegán sötét csokoládé és eszpresszó reszelékekkel készült tej alternatívák is vannak
Alkalmazások:
Tej alternatívák:
-
Joghurt (kanalazható / iható)
-
Túró és krémsajt
-
Vegyes tejitalok
-
Desszertek és krémfeltétek
-
Fagylalt
Az Ön előnyei:
-
A stabil csokoládé reszelékek feltalálója
-
Szabadalmaztatott technológia
-
Több mint 20 év siker a piacon
-
Kiemelkedő alkalmazási kompetencia
-
Ügyféltesztek támogatása
Legjobban eladott termékek és újdonságok:
-
Stracciatella: Vanília és tejkészítmény reszelékek
-
Schwarzwälder-Cseresznye és tejkészítmény reszelékek
-
Eszpresszó és eszpresszó reszelékek
-
Eper és fehér csokoládé reszelékek
Csomagolások:
Használja ki „több” tudásunkat.
Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.
Kapcsolat
Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.
Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.
Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.
Az Ön útja hozzánk:
Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178
Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234
E-mail: zentishu@zentis.hu