Tejtermékek

Megoldásaink

Egyre népszerűbbek a ropogós betétekkel rendelkező alternatív tejtermékek. Különösen a kontrasztos ropogós és a krémes érzetű tej alapú alternatív termékek biztosítják a változatos ízélményt.

Tejtermék reszelékek készítmény

... természetesen ropogós!

Termékportfólió:

  • Sötét csokoládé reszelék

  • Eszpresszó reszelék

  • Kombinációk gyümölcsökkel, meleg ízekkel vagy gabona- és diófélékkel, és magokkal együtt is lehetséges

Alkalmazás előnyei:

  • Ízre és megjelenésre is élvezetes

  • A végtermékben is ropogós és stabil marad

  • Különleges követelmények is lehetségesek, mint például laktózmentes, UHT, Rainforest Alliance 2020, Fairtrade és bio

  • Vegán sötét csokoládé és eszpresszó reszelékekkel készült tej alternatívák is vannak

Alkalmazások:

Tej alternatívák:

  • Joghurt (kanalazható / iható)

  • Túró és krémsajt

  • Vegyes tejitalok

  • Desszertek és krémfeltétek

  • Fagylalt

Az Ön előnyei:

 

  • A stabil csokoládé reszelékek feltalálója

  • Szabadalmaztatott technológia

  • Több mint 20 év siker a piacon

  • Kiemelkedő alkalmazási kompetencia

  • Ügyféltesztek támogatása

Legjobban eladott termékek és újdonságok:

  • Stracciatella: Vanília és tejkészítmény reszelékek

  • Schwarzwälder-Cseresznye és tejkészítmény reszelékek

  • Eszpresszó és eszpresszó reszelékek

  • Eper és fehér csokoládé reszelékek

Használja ki „több” tudásunkat.

Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu