Tejtermékek

Megoldásaink

A ropogós tartalommal rendelkező tejtermékek egyre népszerűbbek. A ropogós reszelékek és a krémes tejtermékek közötti kontraszt biztosítja a változatos ízélményt.

Tejtermék reszelékek készítmény

... természetesen ropogós!

Termékportfólió:

  • Sötét csokoládé reszelék

  • Tejcsokoládé reszelék

  • Fehér csokoládé reszelék

  • Toffee reszelék

  • Eszpresszó reszelék

  • Gyümölcsökkel, meleg ízekkel vagy gabona- és diófélékkel és magokkal kombinálva is

Alkalmazás előnyei:

  • Ízre és megjelenésre is élvezetes

  • A végtermékben is ropogós és stabil marad

  • Különleges követelmények is lehetségesek, mint például laktózmentes, UHT, Rainforest Alliance 2020, Fairtrade és bio

  • Rendelkezésre állnak vegán sötét csokoládé és eszpresszó reszelékek is tej alternatívákhoz 

Alkalmazások:

Tejtermékek és tejipari alternatívák:

  • Joghurt (kanalazható / iható)

  • Túró és krémsajt

  • Vegyes tejitalok

  • Desszertek

  • Fagylalt

Az Ön előnyei:

 

  • A stabil csokoládé reszelékek feltalálója

  • Szabadalmaztatott technológia

  • Több mint 20 év siker a piacon

  • Kiemelkedő alkalmazási kompetencia

  • Ügyféltesztek támogatása

Legjobban eladott termékek és újdonságok:

  • Stracciatella: Vanília és tejkészítmény reszelékek

  • Schwarzwälder-Cseresznye és tejkészítmény reszelékek

  • Eszpresszó és eszpresszó reszelékek

  • Eper és fehér csokoládé reszelékek

Használja ki „több” tudásunkat.

Az egyedi ügyfélre szabott egyedi és technológiai követelményeket, valamint a szükséges minőségi szinteket már a kezdetektől figyelembe vesszük.

Kapcsolat

Mindig a tevékenységünk legjavát adjuk. Szintén használatban van.

Örülünk, hogy termékeink megfelelnek az Ön ízlésének.

Szívesen válaszolunk kérdéseire személyesen.

 

Az Ön útja hozzánk:

 

Zentis Hungária Bt.
2646 Drégelypalánk
Fő út 178

 

Tel.: +36 35 567-560
Fax: +36 35 567-234

E-mail: zentishu@zentis.hu